Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Gimpet Malt Soft Extra finom szőroldó paszta 220 g

Gimpet Malt Soft Extra finom szőroldó paszta 220 g
3 875 Ft

Gimpet Malt Soft Extra ínycsiklandó szőroldó paszta a Gimborntól.

 

Milyen állatoknak ajánljuk?

 

- minden felnőtt cicának és görénynek, aki mosakszik, és így szőrt tud lenyalni magáról

- azoknak a macskáknak, akik alom- vagy virágföldevésre adják a fejüket

 

Miért?

Amikor a macskák és görények tisztálkodnak, bizonyos mennyiségű szőrt lenyalnak magukról, amiket le is nyelnek. Vedlési időszakokban (tavasz, ősz, vagy bármilyen betegség idején) a lenyelt szőr nagyobb mennyiségű lehet, és szőrlabdává áll össze a gyomorban. Ez aztán irritálja az emésztőcsatornát. Enyhébb esetben hányást okoz, súlyosabb helyzetben viszont gyomor- és bélgyulladáshoz is vezethet.

 

Megelőzésképpen célszerű akár naponta szőroldó pasztát adagolni. A Gimborn terméke, a Gimpet Malt Soft Extra megnövelt mennyiségű rostot és maltózt tartalmaz. Természetes malátából készítik, ami nagyon vonzó a cicáknak és görényeknek - kifejezetten odavannak érte! A sok rost nemcsak a szőrlabdák vagy egyéb emészthetetlen anyagok eltávolításában segítenek, hanem a bélflóra baktériumainak is felületet és tápanyagot biztosítanak, ezáltal segítenek az egészség fenntartásában és az immunrendszer működését természetes módon segítik.

 

 

Összetétel:


Növényi eredetű származékok (maláta kivonat: 43 %, cellulóz: 6 %), olajok és zsírok, tejcukor származék TGOS-sal (Trans-Galaktooligosaccharid 1 %).

 

Beltartalom:

Nedvesség  11,00%
Nyersfehérje  3,00%
Nyerszsír  39,00%
Nyershamu  5,00%
Nyersrost 4,90%

 

Adagolás:

 

Naponta egyszer kb. 5 cm-nyi pasztát kell szájon át beadni. Ez történhet úgy, hogy a cica vagy görény lenyalogatja az ujjadról (általában ez a legegyszerűbb), vagy ételbe is lehet keverni. Felnőtt állatok adagja ez. Ha a szükség (és nem a kedvenced ízlése! :) ) úgy hozza, az adagot megduplázhatod.

  • Tömeg
    220 g/db