Kalm aid nyugtató, relaxáló gél 50ml

Nyugtató, relaxáló gél cicáknak. Lazac ízesítéssel, praktikus adagolófejjel. 50 ml.

 

Milyen cicáknak, illetve milyen helyzetekben ajánljuk?

 

- akik állandó stresszhatás alatt élnek (pl. több cica egy háztartásban)

- akiknek visszatérő húgyúti problémáik vannak (gyakran a stressz áll ezek hátterében - de ilyen esetekben mindenképpen kérje ki állatorvos tanácsát!)

- viselkedési problémák esetén - pl. mindent lepisil, jelölget, a korábban szobatiszta macska nem az alomban végzi a dolgát (Vigyázat! Ennek akár az alomcsere vagy valami rossz élmény is lehet a hátterében!)

- előre látható stresszhelyzet esetén (pl. ha érzékeny viharra, tüzijátékra vagy utazásra a cica, esetleg állatorvosi látogatás előtt)

 


Csak természetes hatóanyagokat tartalmaz.

Ha beválik, akkor felezhető az adag.

Hosszútávon adható, káros mellékhatás nem ismert. Várható nagyobb stresszhelyzeteknél (pl. vihar, tüzijáték, utazás) az adagot meg kell duplázni, és legalább 1 órával a stresszhatások kezdete előtt be kell adni.


Összetétel

L-triptofán, L-theanine, tiamin, niacin, szorbitol, karboximetilcellulóz, kálium-szorbát (E 202), nátrium-benzoát (E 211), karamellkivonat. Garantált beltartalom: Szénhidrát 38,3%, Nyers protein 3,7%, Nyers olaj és zsír <,0,5%, Nyers rost 0,5%, Nyers hamu 0,5%, Nedvesség 58%, Energiatartalom 168 kcal/100 g,

A flakon tetején elhelyezett adagolópumpa megkönnyíti az egyszerű és pontos adagolást.


Adagolás

Viselkedési zavarok hosszú távú kezelésére az alábbi adagokat javasoljuk:
1ml (fél pumpa) készítmény kistestű macskáknak
2ml (egy pumpa) készítmény nagytestű macskáknak.


Egyszeri alkalommal fennálló félelem vagy szorongás esetén - stresszhelyzetek (pl. villámlástól, mennydörgéstől, utazástól való félelem), szeparációs szorongás (gazdától történő időleges elválás, új környezet, gyakori egyedüllét) és egyéb nem kívánatos viselkedések esetén - emeljük duplájára az előírt mennyiséget,egy órával a stresszhelyzet előtt.

 

Gyártó: Nutriscience, Írország

3 400 Ft
Egységár: 68 Ft/ml
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről