Categories
Categories
Payment solution
Newsletter
Most popular products
Recommended products
Product Details


Actea Dermo spray kutyának és macskának 50 ml

Actea Dermo spray kutyának és macskának 50 ml
4 800 Ft

Az Actea Dermo spray egy szagtalan, természetes hatóanyagokat tartalmazó, védő, bőrnyugtató és fertőtlenítő hatású készítmény, amely különböző bőrproblémák kiegészítő kezelésére illetve megelőzésére használható kutyáknál és macskáknál.

 

Javallat:

- alkalmazása bőrkipirosodás, viszketés, rendellenes bőrflóra és a bőr hidrolipid rétegének megváltozása esetén javasolt

- bolhanyál allergiával együttjáró hot-spotok kezelésére is alkalmazható

- kellemetlen szaggal és a bőr fokozott faggyútermelésével járó kórképeiben is használható

- minden olyan esetben használható, ahol a bőr normál, fiziológiás állapotának helyreállítása szükséges

 

Fő hatóanyagok:

A készítmény egy szabadalmaztatott, úgynevezett LAS® komplexet tartartalmaz, ami a következőkből áll:

Laktoferricin:

Egy antibakteriális peptid, ami a lactoferrin pepszines bontásából származik, megtalálható a könnyben, nyálban, tejben (ebből nyerik a gyártáshoz szükséges mennyiséget). Hatása az erős kationos töltéséből ered, könnyen kötődik a Gram pozitív és a Gram negatív kórokozó baktériumok, gombák membránférjéinek anionos részéhez. Nem antibiotikum, így rezisztencia sem alakul ki ellene.

Glicerofoszfoinozitol-lizin (GPL):

Napraforgóból kinyert, természetes gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású anyag. Hatásmechanizmusa: negatív feedback a foszfolipáz A2-re, ezért nincs arachidonsav termelődés, emiatt félbeszakad a gyulladásos kaszkád. Elmondható tehát, hogy ugyanott lép be a gyulladáscsökkentő folyamatba, mint a szteroidok, azonban nem szívódik fel szisztémásan, mellékhatása nincs.

 

Verbaszkozid (Orgonalevél-kivonat):

Kiváló a Malessezia gombák szaporodásának gátlására.  Humán kozmetikumokban is használatos. Természetes eredetű gyulladáscsökentő és faggyútermelődést szabályozó hatással bír, amely csökkenti a bőr zsírosodását.

Összetevők:

víz, propilén-glikol, szorbitol, laktoferricin, glicerofoszfoinozitol-lizin, Syringa vulgaris (Közönséges orgona) kivonat, maltodextrin, tokoferol, lecitin, arginin, triklozan, Ricinus communis (Ricinus) magolaj, magnézium-aluminium-szilikát, glicin-hidroklorid, ppg-26-buteth-26, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, karbomer, benzil-alkohol, etilhexilglicerin, fenoxietanol

 

Használati útmutató:

A kezelendő terület nagyságának megfelelő mennyiséget fújjon a bőrfelületre naponta kétszer, 10-20 napon keresztül, amíg a normál bőrműködés helyreáll.  Gyengéden és egyenletesen elosztva masszírozza be a készítményt a bőrbe. Gyorsan felszívódik, nem tapasztja össze a szőrt, nem zsírosít.

 

Kiszerelés:

50 ml műanyag flakonban, papírdobozban

 

Gyártó:

Candioli S.r.l. Olaszország

 

Forgalmazó: 

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.: +36 20/553-03-07, trovet@gmail.com, www.trovet.hu

  • Quantity
    50 ml
    Weight
    50 g/pcs