Dermoscent Pyoclean spray kutyának és macskának 50 ml

A Dermoscent PYOclean SPRAY® egy olyan, kutyák és macskák számára kifejlesztett emulzió, mely megtisztítja a bőrt természetes eredetű, antimikrobiális hatású hatóanyagaival, így segítve a bőrt a gyógyulásban, valamint hozzájárul a bőr természetes flórájának visszaállításához.

 

Hatásai:

Gyengéden tisztítja és táplálja háziállataink bőrét természetes hatóanyagaival, melyek antimikrobiális hatást fejtenek ki.

Segít továbbá visszaállítani a bőrflóra egyensúlyát, és stimulálja a bőr természetes védelmi rendszerét.

Kifejezetten lokális gombás és bakteriális eredetű bőrgyulladásoknál a gyógyszeres terápia kiegészítéseként, illetve a visszaesés megakadályozására alkalmazható.

 

Javallat:

Kis területek kezelésére alkalmas, amikor a lokális gombás és bakteriális eredetű bőrgyulladásoknak még csak a kezdeti jelei láthatóak (vörösség, pusztulák, stb.). Kiterjedtebb esetekben javasolt a PYO Spot-on® használata.

 

 

Aktív összetevők:

Manuka- és levendulaolaj összetevői antimikrobiális hatású esszenciális olajokban gazdagok, emellett hidratáló tulajdonságú növények (kender) esszenciális zsírsavakban (Ω3&6) gazdag kivonatát tartalmazza (kenderolaj).

Egyéb aktív hatóanyagai (pl. N-acetilcisztein, allantoin) segítik a bőrflóra egyensúlyának visszaállítását és megerősítik a bőr természetes védekezőképességét.   

 

Használati utasítás:

Használat előtt rázzuk fel, majd permetezzük közvetlenül a fertőzött területre. Alkalmazzuk naponta kétszer a PYOclean SPRAY®t 2-3 hétig (az alkalmazás gyakorisága az állatorvos javaslatától függően változhat). Olyan állatoknál, amelyek tartanak a spraytől, használjunk vattakorongokat.

 

Kiszerelés:

50ml 

 

Gyártó:

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), Franciaország

 

Forgalmazó:

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.:+36 20/553-03-07, trovet@gmail.com

5 480 Ft
pcs
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product