Categories
Payment solution
Newsletter
Most popular products
Recommended products
Product Details


Trovet Critical Care Liquid (CCL)

Trovet Critical Care Liquid (CCL)
2 000 Ft
Unit price: 500 Ft/100 g

A TROVET CRITICAL CARE LIQUID tápfolyadékot ízletessége miatt többnyire a beteg, legyengült állatok önállóan is elfogyasztják, de szükség esetén fecskendővel is etethető. Magas tápértéke miatt kis mennyiség is elegendő a tápláláshoz.


Milyen állatoknak javasoljuk:

Beteg, idős legyengült állatoknak, (kutya, macska, vadászgörény, hüllők) műtét utáni hosszabb lábadozás idején, éhezést követő felerősítésre, illetve bármilyen esetben, amikor más táplálékot az állat nem képes fogyasztani.

 

Miért?

A folyadékban lévő:
- aminosavak (valin, leucin, izoleucin) biztosítják az enregiát a felépülés ideje alatt. A megemelt glutaminszint erősíti az immunrendszert.
- arginin elengedhetetlenül szükséges az ammónia karbamiddá történő alakulásához.
- L-karnitin a sejtek energiafelvételét segítik.
- cink a sebgyóggyulást támogatja és biztosítja a bőr egészségét.


A TROVET CRITICAL CARE LIQUID nem tartalmaz szóját és gluteint. Kizárólag kiváló minőségű emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készülnek és természetesen mentes mindenféle kémiai ízesítő anyagoktól, színezékektől és mesterséges aromáktól. Ízletessége a tisztán természetes nyersanyagoknak köszönhető.

Használata:


A tápfolyadék nem gyógyszer. Használata egyszerű a kisállattulajdonosok számára is, mivel különösebb szakértelmet nem igényel. Használatával kapcsolatban semmillyen kockázat és mellékhatás nem merült fel. Szobahőmérsékleten, felrázás után azonnal fogyasztható.

Figyelem! Csak tudatánál lévő állatnak adjuk a félrenyelés veszélyének elkerülése végett!

Ha szükséges, óvatosan, oldalról, fecskendő segítségével juttassuk az állat szájába a folyadékot!

  • Weight
    400 g/pc