Categories
Categories
Payment solution
Newsletter
Most popular products
Recommended products
Product Details


Dermoscent Pyoclean Oto fültisztító kutyának, macskának és nyulaknak 10x5 ml

Dermoscent Pyoclean Oto fültisztító kutyának, macskának és nyulaknak 10x5 ml
4 480 Ft
Unit price: 448 Ft/pipetta

A Dermoscent PYOclean OTO® egy fültisztító, melyet kifejezetten visszatérő külső hallójárat gyulladástól (otitis externa) szenvedő kutyák, macskák és nyulak számára fejlesztettek ki, a külső hallójárat megtisztítására. Adagonkénti csomagolása megelőzi a keresztfertőzéseket (üveges fültisztítók gyakran átvisznek kórokozókat a kezelések során egyik fülből a másikba), természetes hatóanyagai enyhítik a gyulladásos tüneteket, antimikrobiális és antibiofilm tulajdonságai segítenek eltávolítani a fülzsírt és a törmeléket. Fiziológiás pH-jának köszönhetően még a legérzékenyebb füleket is biztonságosan tisztítja.  

 

Hatásai:

Fülgyulladás esetén enyhíti a gyulladásos tüneteket, ceruminolitikus tulajdonságú, így megtisztítja a külső hallójáratot, és tartós használat esetén megelőzi a visszafertőződéseket.

 

Javallat:

Külső hallójárat gyulladás esetén a kezelések előtt a hallójárat megtisztítására és a hallójárat előkészítésére alkalmas, rendszeres használata (heti egyszer legalább egy hónapon át) pedig megelőzi a visszaesést.

 

Aktív összetevők:

Zöldalmából származó lipoaminosavak, melyek természetes és kíméletes tisztító hatással rendelkeznek.

Méz és propolisz, melyek piros mirtusz esszenciális olajaival kombinálva enyhítik az irritációt, emellett antimikrobiális hatással is bírnak.

Természetes forrásból származó N-acetilcisztein tartalma segíti a biofilmek eltávolítását, melyek a mikrobiális rezisztenciáért és a visszatérő fülgyulladásokért felelősek. 

 

Használati utasítás:

Használat előtt rázzuk fel, majd törjük le és távolítsuk el a pipetta törhető felső részét. A pipetta teljes tartalmát applikáljuk a hallójáratba. Masszírozzuk meg a fültőnél a hallójáratot, majd távolítsuk el a többletet a fülből. 1 adagot=pipettát használjunk egy fül megtisztításához.

 

Kiszerelés:

10x5ml folyadék/doboz

 

Gyártó:

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), Franciaország

 

Forgalmazó:

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.:+36 20/553-03-07, trovet@gmail.com

  • Weight
    50 g/pcs