VitaPet – az állati jó egészségért!

Kérdése van? Hívjon minket! +36203299956

Dermoscent AROMACALM nyakörv kutyák részére 60 cm

Dermoscent AROMACALM nyakörv kutyák részére 60 cm
Dermoscent AROMACALM nyakörv kutyák részére 60 cm

A Dermoscent AROMACALM® az első kettős - bőrtápláló és nyugtató - hatású nyakörv. Ezeket a hatásokat aromaterápiás és fitoterápiás hatóanyagai révén fejti ki.

Javallat:

Tartós környezetváltozás okozta stresszhelyzetet esetén javasolható (költözés, örökbe fogadás, szeparációs szorongás, új állat befogadása, új családtag érkezése stb.).

Olyan helyzetekben is alkalmazható, amikor alkalmi a stresszhelyzet (állatorvosi rendelőbe látogatás, utazás, nagy zaj, tüzijáték stb.).

Alternatív megoldás olyan állattartóknak, akik vonakodnak a szájon át adható nyugtató gyógyszerek alkalmazásától és a szintetikus feromonok használatától.

A stresszel összefügő bőrbetegségek tüneteinek megjelenésekor vagy azok súlyosbodásakor is javasolható a nyakörv használata.

Hatásai:

A 4 hetes hatásidő alatt az állat békés és nyugodt lesz, miközben a nyakörv hatóanyagai nyugtatják és hidratálják a bőrt.

Csökkenti a vakaródzást és a szőrhullás mértékét.

Aktív összetevők:

Nyugtató hatású esszenciális olajakban gazdag levendula és fehér üröm kivonatot tartalmaz. A magas esszenciális zsírsav (Ω3&6) tartalmú kenderolaj a hidratáló hatásért felel. 

Használati utasítás:

A nyakörvet helyezzük az állatok nyakára, majd a kellő hosszúság beállítása után a felesleget vágjuk le ollóval. Fürdetés előtt javasolt a nyakörvet eltávolítani, majd fürdetés után visszahelyezni az állatokra. A nyakörvet 4 hetente célszerű cserélni. Érzékeny szaglású állatok esetében, kibontás után, hagyjuk 24 órán keresztül a szabad levegőn a nyakörvet a nyakra helyezés előtt. Illetve helyezzük a nyakörvet az állat pihenőhelye közelébe, hogy az állat hozzászokjon a nyakörv szagához.

Kiszerelés: 

60 cm nyakörv/doboz

Gyártó:

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), Franciaország

Nincs raktáron
Adatok
Kiszerelés
60 cm
Speciális igények
Nyugtató hatású
Gyártó
Dermoscent
Vélemények
Hasonló termékek