Dermoscent Atop 7 spray+ kutyának és macskának 75 ml

Az Atop 7® Spray+ kifejezetten kutyák és macskák számára kifejlesztett, szteroidmentes emulzió. A cseppméret nagyon kicsi (0,1-0,4 µm) a könnyű és gyors felszívódás érdekében. Enyhe és mérsékelt atópiás esetekben önállóan, előrehaladott esetekben a kiegészítő terápia részeként használható.

Állatorvosok által kifejlesztett és tesztelt.

 

Hatásai:

Enyhíti a gyulladást, csökkenti a viszketést és a bőrirritációt.

Hidratál és visszaállítja a bőr természetes védekező rendszerét.

Egy láthatatlan, átjárható, vékony réteget képez a bőr felületén („második bőr”), amely néhány órán keresztül védi a sérült bőrt a kiszáradástól és a további károsodástól.

 

Javallat:

Az allergiás bőrgyulladással összefüggő tünetek enyhítésére, megszüntetésére használható, kisebb kiterjedésű elváltozott területek esetén.

 

Fő összetevők:

Kajeputfa olaj, Kapribogyó kivonat, Közönséges nád kivonat, gombakivonat (Poria cocos), Neem mag olaj, Ausztrál teafa olaj

 

Használati utasítás:

Használat előtt rázzuk fel a flakont. Fújjunk rá közvetlenül az érintett területre pár centiméter távolságból. Macskáknál és a spraytől tartó kutyáknál fújjuk vattakorongra vagy gézlapra a készítményt és azzal kezeljük a problémás bőrfelületet. Naponta többször (1-3x) is alkalmazható.

 

Kiszerelés:

75 ml

 

Gyártó:

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), Franciaország

 

Forgalmazó:

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.:+36 20/553-03-07, trovet@gmail.com

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről