DERMOSCENT PYO CLEAN OTO Fültisztító balzsam 10X5 ml

A Dermoscent PYOclean OTO® egy fültisztító, melyet kifejezetten visszatérő külső hallójárat gyulladástól (otitis externa) szenvedő kutyák, macskák és nyulak számára fejlesztettek ki, a külső hallójárat megtisztítására. Adagonkénti csomagolása megelőzi a keresztfertőzéseket (üveges fültisztítók gyakran átvisznek kórokozókat a kezelések során egyik fülből a másikba), természetes hatóanyagai enyhítik a gyulladásos tüneteket, antimikrobiális és antibiofilm tulajdonságai segítenek eltávolítani a fülzsírt és a törmeléket. Fiziológiás pH-jának köszönhetően még a legérzékenyebb füleket is biztonságosan tisztítja.  

 

Hatásai:

Fülgyulladás esetén enyhíti a gyulladásos tüneteket, ceruminolitikus tulajdonságú, így megtisztítja a külső hallójáratot, és tartós használat esetén megelőzi a visszafertőződéseket.

 

Javallat:

Külső hallójárat gyulladás esetén a kezelések előtt a hallójárat megtisztítására és a hallójárat előkészítésére alkalmas, rendszeres használata (heti egyszer legalább egy hónapon át) pedig megelőzi a visszaesést.

 

Aktív összetevők:

Zöldalmából származó lipoaminosavak, melyek természetes és kíméletes tisztító hatással rendelkeznek.

Méz és propolisz, melyek piros mirtusz esszenciális olajaival kombinálva enyhítik az irritációt, emellett antimikrobiális hatással is bírnak.

Természetes forrásból származó N-acetilcisztein tartalma segíti a biofilmek eltávolítását, melyek a mikrobiális rezisztenciáért és a visszatérő fülgyulladásokért felelősek. 

 

Használati utasítás:

Használat előtt rázzuk fel, majd törjük le és távolítsuk el a pipetta törhető felső részét. A pipetta teljes tartalmát applikáljuk a hallójáratba. Masszírozzuk meg a fültőnél a hallójáratot, majd távolítsuk el a többletet a fülből. 1 adagot=pipettát használjunk egy fül megtisztításához.

 

Kiszerelés:

10x5ml folyadék/doboz

 

Gyártó:

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), Franciaország

 

Forgalmazó:

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.:+36 20/553-03-07, trovet@gmail.com

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről