VitaPet – az állati jó egészségért!

Kérdése van? Hívjon minket! +36203299956

DERMOSCENT PYOclean Oto fültisztító balzsam kutyának és macskának 10 X 5 ml

A Dermoscent PYOclean Oto® egy fültisztító, melyet kifejezetten külső hallójárat gyulladásra hajlamos kutyák, macskák és nyulak számára fejlesztettek ki, a külső hallójárat megtisztítására. Adagonkénti csomagolása megelőzi a két fül közti keresztfertőzéseket. 

Javallat:

Kivörösödött, viszkető fül észlelésekor javasolható.

Amikor az állat a fejét rázza vagy rendellenes a fejtartása, akkor célszerű ellenőrizni a füleket és alkalmazni a készítményt.

Szokatlan fülváladékozás észrevételekor használható.

Kellemetlen fülszag esetén is javasolható.

Használata allergiás (atópia, eleség allergia) eredetű fülgyulladásnál is célszerű.

Hatásai:

Elősegíti a fülzsír, a fülben lévő törmelék eltávolítását és megszünteti a kellemetlen szagot.

Nyugtat, tisztít és a fül flórájának szabályozásában is szerepet játszik. 

Aktív összetevők:

Szappanmentes, zöldalmából származó lipoaminosavak, melyek kíméletes tisztító hatással rendelkeznek és megszüntetik a kellemetlen szagokat.

Tisztító és nyugtatő hatású a méz, a propolisz és a Vörös mirtusz esszenciális olaja. A természetes forrásból származó N-acetilcisztein segíti a biofilmek eltávolítását (baktériumok és gombák által létrehozott), melyek a mikrobiális rezisztenciáért és a visszatérő fülgyulladásokért felelősek. 

Használati utasítás:

Használat előtt rázzuk fel, majd törjük le és távolítsuk el a pipetta törhető felső részét. A pipetta teljes tartalmát applikáljuk a hallójáratba. Masszírozzuk meg a fültőnél a hallójáratot, majd távolítsuk el a többletet a fülből vattacsomó segítségével. Ha szükséges, ismételjük meg a műveletet a másik fülnél. 1 adagot=pipettát használjunk egy fül megtisztításához.

Fülgyulladás esetén használjuk naponta egyszer, a gyógyszeres készítmény adagolása előtt. A fül normál higiéniai állapotának fenntartására célszerű hetente egyszer használni.

Kiszerelés:

10 ampulla x 5 ml folyadék/doboz

Gyártó:

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), Franciaország

Nincs raktáron
Adatok
Kiszerelés
10 × 5 ml
Speciális igények
Fülgyulladás
Gyártó
Dermoscent
Tömeg
50 g/doboz
Vélemények
Hasonló termékek