Insecticide 2000 pumpás rovarirtó spray 500 ml

Pumpás bolha-, kullancs- és más rovarirtó (lásd lejjebb).Színtelen, szagtalan, sokféle rovar és ízeltlábú ellen ható, biológiailag lebomló készítmény. Hatóanyaga: 0,25% permetrin.

A környezet bolhátlanítására, parazitamentesítésére szoktuk javasolni, de közvetlenül kutyára, macskára is fújható, csak figyelni kell, hogy utána ne nyalogassa le magáról. Baja nem lesz attól se, csak akkor 1. nem hat a bolhákra, 2. nyáladzhat tőle.

 

Halakra veszélyes.

 

Milyen paraziták ellen használható?

 

Nem csak bolhairtásra alkalmazható, hanem egyéb rovarok, ízeltlábúak ellen is:

hangyák, molyok, kullancsok,méhek, szúnyogok, darazsak, tetvek, csótányok, pókok, poloskák, atkák, stb. irtására.

 

Hogyan használd?

 

Zárt térben, előre kissé benedvesített felületre célszerű kb. 30 cm távolságról ráfújni. Használat előtt alaposan rázd fel!

 

Lakásban használható a különféle textíliák (pl. függöny, kanapé, szőnyeg), eldugott zugok, repedések nem kívánt lakóinak kiirtására. Nem szokott foltot hagyni (de azért első használatkor érdemes egy kevésbé látszó felületen letesztelni).

 

Nagyon hatékony, hosszan tartó hatású készítmény (hetekig hat). Biológiailag lebomlik.

 

Arra viszont figyelj, hogy csak a már kifejlett rovarokra hat, a petéket nem öli el! Vagyis pl. bolha esetében kb. 3 hét múlva érdemes újra permetezni, hogy az újonnan kikelő bolhák ne fertőzzék vissza az állatot (vagy akár a családot).

 

Fontos, hogy bár melegvérűekre nem mérgező, mégis érdemes elkerülni, hogy emberre, élelmiszerre vagy gyerekjátékra fújd.

 

Szabadforgalmú irtószer.

 

Gyártó: Waldner, Ausztria

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről