Arthronis Fázis 2 ín-, szalag- és porcrugalmasságot megőrző tabletta kutyának 60 db

Az Arthronis Fázis 2 sajtos ízesítésű tabletta hatóanyagai révén elősegíti az ízületek rugalmasságának megőrzését az ízületi porcok, porckorongok, ínak, szalagok és az ízületi folyadék regenerációján keresztül.

Javallat:

- Kölyök és növendékkorban  a teljes mozgás szervrendszer védelmére adható megelőző szerként

- Fiatal, növekedésben lévő nagytestű kölyökkutyák és gyors növekedésű fajták  ízületi problémáinak megelőzésére akár a Fázis1 készítménnyel együtt adva

- Felnőtt, intenzív mozgást végző sport és munkakutyák ízületeinek védelmére, az inak és ínszalagok rugalmasságának megőrzésére is haználható

- Csont és ízületi műtétek után a regeneráció felgyorsítására is alkalmas

Fő hatóanyagai:

Hidrolizált kollagén: 

Kedvezően hat a kutyák mozgásszerveit alkotó kötőszövetek regenerációjára. Segíti az ízületeket alkotó szövetek regenerációját, hozzájárul azok rugalmasságának megőrzéséhez. Hozzájárul a mozgás szervrendszerben fellépő betegségek megelőzéséhez, ill. mérsékli a kialakult elváltozások tüneteit. A szövetek szilárdságáért, rugalmasságáért felelős rostok felépítéséhez szükséges összetevőket juttat a szervezetbe. Táplálja mind a csontokat, mind a porcokat, ill. az ínszalagokat.

Metil-szulfonil-metán (MSM):

Természetes hatóanyag, amely hosszú távú alkalmazás esetén sem irritálja a gyomor-béltraktust, teljesen biztonságos kutyája emésztőrendszere számára. Az MSM csökkenti a gyulladást keltő sejtfehérjék termelését, ezáltal mérsékli a szervezet nem kívánt reakcióját, így csökkenhetnek a gyulladás következtében fellépő tünetek. Javul a fizikai állapot, nő a terhelhetőség, ill. csökken a szervezet gyulladásra való hajlama. Az MSM egyúttal szerves kötésben tartalmaz ként, amelyre kutyája szervezetének számos anyagcsere folyamathoz szüksége van: pl. a karmok és a szőrzet, a porcok, az érfalak, az ideg- és kötőszövet felépítése.

 

Lactomin:

A szövetek fehérjéinek regenerációjához elengedhetetlen kéntartalmú esszenciális aminosavakat (L-Cystein és L-Methionin) tartalmazó 80 %-os proteinkoncentrátum.

Alkalmazás módja, gyakorisága:

Az Arthronis Fázis 2 készítményt 2 hónapon keresztül alkalmazza. Krónikus ízületi elváltozások esetén érdemes a kúrát évente 2 alkalommal megismételni. Előrehaladottabb esetekben pedig folyamatosan is adható a készítmény. 

A táplálékkiegészítő kombinálható az Arthronis Fázis 1 tablettával. Ekkor a következő adagolás javasolt: előbb az Arthronis fázis 1-et, majd a 2 hónapos kúra után újabb 2 hónapon keresztül az Arthronis fázis 2 készítményt adagolja az állatnak.

Az Arthronis Fázis 2 készítmény az  Arthronis Akut táplálékkiegészítővel egyidejűleg is alkalmazható. A készítmények tartósan is adhatóak a tünetek elmúlásáig.

Kölyökkorban megelőzésképpen az Arthronis Fázis 2 készítményt érdemes 4 hónapon keresztül adni.

Adagolási útmutató:

Kis testű fajta (25 kg-ig):                naponta 1 tabletta
Közepes testű fajta (25–50 kg):     naponta 2 tabletta
Nagy testű fajta (50–75 kg):          naponta 3 tabletta


Kiszerelés:

60 db sajt ízesítésû tabletta műanyag dobozban, papírdobozban

Gyártó:

Woykoff 

Forgalmazó:

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.:+36 20/553-03-07, trovet@gmail.com

Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről