Candioli NEOXIDE fültisztító oldat kutyának és macskának 100 ml

A Neoxide fültisztító oldat hatékonyan távolítja el a külső hallójáratban felgyülemlett fülzsírt, gyulladásos váladékot, elhalt hámsejteket és egyéb szennyeződéseket. 

Javallat:

Alkalmazható az egészséges hallójárat rendszeres tisztítására vagy a külső hallójárat gyulladása esetén a gyógyszeres kezelés előtti tisztításra. Rendszeres használatával egyensúlyban tartható a külső hallójárat természetes baktériumflórája és az arra hajlamos fajtáknál (pl. spániel, uszkár) megelőzhető a hallójárat gyulladása. Bármely eredetű gyulladás gyógyszeres kezelésének kiegészítéseként használható a hallójárat tisztítására, mivel a fülzsír és a gyulladásos váladék eltávolítása által növelhető a helyi gyógyszeres kezelés hatékonysága. 

Ellenjavallat: 

A dobhártya esetleges sérülésének gyanúja esetén nem használható.

Alkalmazás módja:

Csepegtessen kutyáknak 5-6, macskáknak 2 csepp fültisztító oldatot mindkét hallójáratba, majd a fül tövét óvatosan masszírozva oszlassa el a terméket. Hagyja, hogy az állat a felesleget kirázza, majd a fülkagyló külső felületét törölje át. Naponta használható, amíg kitisztul a hallójárat. Megelőzésre célszerű hetente egyszer alkalmazni.

Összetevők: 

Dipropilén-glikol, Glicerin, Propilénglikol, Olajsav, Tejsav, Szalicilsav, Aloe ferox 0,5%, Propolisz, Parfüm, Víz, Chlorhexidin-diglukonát 0,05%, BHT

Kiszerelés:

100 ml műanyag flakonban, papírdobozban

Magyarországon forgalmazza:

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.:+36 20/553-03-07, trovet@gmail.com, www.trovet.hu

Gyártja: Candioli S.r.l. Olaszország

Not available for purchase!
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product