Dermoscent AROMACALM nyakörv macskák részére 35 cm

A Dermoscent AROMACALM® az első bőrtápláló nyakörv, mely nyugtató hatással is rendelkezik. Az AROMACALM® kettős hatása révén megnyugtatja az állatokat amellett, hogy táplálja a bőrüket.  Ezeket a hatásokat aromaterápiás és fitoterápiás hatóanyagai révén fejti ki, kombinálva az esszenciális olajok és az esszenciális zsírsavak (Ω3&6) szinergista hatását. Ez az új generációs ftalát-mentes nyakörv olyan macskák számára ideális, amelyeknél stresszel összefüggésbe hozható bőrproblémák jelentkeznek.

Hatásai:

Egy hónapos használat már javítja a bőr általános állapotát, csökkenti a viszketést és a szőrhullást, valamint csökkennek az állatok szorongásos és stressz-tünetei.

 

Javallat:

Kifejezetten szorongással és stresszel összefüggésbe hozható bőrproblémák (túlzott vakarózás, ebből eredő szőrhullás és korpásodás) esetén ajánlott.

Aromaterápiás és fitoterápiás kettős hatásának köszönhetően nyugodtságot és higgadtságot biztosít az állatoknak.

Emellett táplálja a bőrt és segít megszüntetni a tüneteket.

Aktív összetevők:

Bőrnyugtató hatású esszenciális olajakban gazdag levendula és fehér üröm kivonatot tartalmaz, valamint magas esszenciális zsírsav (Ω3&6) tartalmú kenderolajat. 

 

Használati utasítás:

A ftalát-mentes nyakörvet helyezzük az állatok nyakára, majd a kellő hosszúság beállítása után a felesleget vágjuk le ollóval. Fürdetés előtt javasolt a nyakörvet eltávolítani, majd fürdetés után visszahelyezni az állatokra.

 

Kiszerelés:

35 cm nyakörv/doboz  (A nyakörvek biztonsági gyors-kioldó rendszert tartalmaznak, ami a nyakörv elszakadását eredményezi nagyobb súly ránehezedése esetén, ezért az állatok nem tudnak fennakadni a nyakörvnél fogva.) 

Gyártó:

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), Franciaország

 

Forgalmazó:

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.:+36 20/553-03-07, trovet@gmail.com

Not available for purchase!
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product