Dermoscent BIOBALM Bőr- és mancs ápoló balzsam kutyák részére 50 ml

A Dermoscent BioBalm® kenőcsöt kutyák és macskák számára fejlesztettek ki a hiperkeratotikus területek kezelésére, az orr és a mancsok védelmének visszaállítására, és a bőrkeményedések megszüntetésére. A BioBalm® hidratáló formulája ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik, és vízálló tulajdonságának köszönhetően tápláló és védő bevonatot képez az orron és a mancsokon. Kizárólag természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz, nem tartalmaz ásványi olajat.

 

Hatásai:

Hatékonyan kezeli a bőrkeményedéseket, kifejezetten a nagy nyomásnak kitett területeken, pl. könyökök. 100%ban megszünteti az irritációt, védi, táplálja és hidratálja az orrokat és a mancsokat, valamint segíti a bőr regenerációját.

 

Javallat:

Kifejezetten hiperkeratotikus, bőrkeményedéses területekre ajánlott, valamint száraz felületekre, mint az orr, a mancsok, a könyökök, vagy az interdigitális területek. Különösen nagy fizikai aktivitást igénylő alkalmak előtt javasolt a használata (pl. vadászatok, szánhúzás, hosszú séták), valamint extrém időjárási körülmények között (tél, hóesés).

 

Aktív összetevők:

A BioBalm® formulája kizárólag növényi olajokat tartalmaz, fő komponensei a szójababolaj és a teafa-olaj (Melaleuca cajuputi), és egyáltalán nem tartalmaz ásványi olajokat.

 

Használati utasítás:

Kenjük a balzsamot a száraz és megtisztított felületekre (orr, mancsok, könyökök, bőrkeményedések, interdigitális területek) legalább naponta egyszer. Súlyosabb esetekben naponta többször is alkalmazható. Optimális használathoz ajánlott 15-25° között tárolni.

 

Kiszerelés:

50 ml /tégely

 

Gyártó:

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), Franciaország

 

Forgalmazó:

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.:+36 20/553-03-07, trovet@gmail.com

-11%
4 980 Ft
5 590 Ft
Begin: 28/12/2021   End: 28/02/2022
Remaining time of sale:
pcs
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product