Dermoscent PYOClean Wipes nedves törlőkendő kutyák és macskák részére 20 db

A Dermoscent PYOclean® törlőkendőket kutyák és macskák számára fejlesztettek ki lokalizált bőrfertőzések kezelésére. Hatását 100%-ban természetes aktív hatóanyagainak, különösen az innovatív, antimikrobiális hatású PhytoC-2® komplexnek köszönheti, mellékhatások és rezisztencia kialakulása nélkül. Praktikus mérete és nagy szakítószilárdsága miatt könnyen használható. 100%-ban biológiailag lebomlik.

 

Hatásai:

Gyengéden tisztítja a bőrt köszönhetően a szappan- és alkoholmentes formulájának.

Nem irritál, nincs szárító hatása.

Könnyű vele tisztítani, hidratálni, nyugtatni a nehezen elérhető területeket is (pl.: orr-redők, különböző bőrredők, ujjak közti terület, felkunkorodó farok, macska áll „acne” stb.)

 

Javallat:

Kifejezetten a lokális gombás és bakteriális eredetű bőrgyulladásoknál a gyógyszeres terápia kiegészítéseként, illetve a visszaesés megakadályozására is javasolható. A nehezebben elérhető területek kezelésénél praktikus használni, amikor a fürdetés nem megoldható (pl. utazás)

 

Aktív összetevők:

Az esszenciális zsírsavakban gazdag kenderolaj hidratáló, nyugtató és bőr szerkezetét helyreállító tulajdonsággal rendelkezik. Ezen kívül kajeputfa olajat tartalmaz, ami antimikrobiális hatású. A zöldalmából kivont lipoaminosavak és az orvosi szappanfű gyökerének kivonata felelősek a tisztító hatásért.

 

Használati utasítás:

A zacskó a nyíllal jelölt oldalon nyitható. Egy kendő kivétele után zárjuk jól vissza a zacskót, hogy megőrizzük a többi hatékonyságát, nedvességét, frissességét. A kendővel töröljük át az érintett területet naponta egyszer vagy szükség szerint többször. Az egyszer használatos törlőkendőt dobjuk el használat után.

 

Kiszerelés:

20 darab kendő/csomag

 

Gyártó:

Laboratoire de Dermo-Cosmetique Animale (LDCA), Franciaország

 

Forgalmazó:

Trovet Hungary Kft. 1212 Budapest, Szent István út 69., tel.:+36 20/553-03-07, trovet@gmail.com

Not available for purchase!
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product