VitaPet – az állati jó egészségért!

Kérdése van? Hívjon minket! +36203299956

Candioli FLORENTERO ACT paszta kutyák és macskák részére 15 ml

A megújult Florentero ACT bélflóra helyreállító paszta javasolható bélműködési rendellenességek, táplálkozási anomáliák, időjárás-változás, fokozott igénybevétel, kölykök új helyre kerülése, utazás, versenyre való felkészítés okozta stresszhatások, gyógyszeres kezelés, ételmérgezés vagy az emésztőrendszer parazitás és egyéb fertőző eredetű megbetegedése esetén. Segít helyreállítani a bármely okból megzavart (hasmenés, antibiotikum kezelés, takarmányváltás, stresszhatások) egészséges bélcsatorna baktériumflóráját, ezzel biztosítva a normális emésztést.

ÚJ ÖSSZETEVŐK: A korábbi összetevők (fruktooligoszacharidok, mannánoligoszacharidok, Enterococcus faecium, vitaminok) mellett a megújult formula a következőket is tartalmazza:

HECO®:

Nátriumot, káliumot, magnéziumot, kalciumot és foszfort tartalmazó speciális elektrolit komplex, amely segít pótolni a hasmenés során elvesztett ásványi anyagokat.

BACNUTRA:

Kétféle, természetes eredetű, mikrobaellenes peptid (Laktoferricin B és Nisin A) keveréke. Gram + és Gram- baktériumok, vírusok, egysejtűek, gombák ellen is hatékonyak. A patogének sejtmembránjához kötődve károsítják a kórokozókat; immunmoduláns hatásuk is van. A normál bélflórát nem befolyásolják.

LACNUTRA:

Ötféle, inaktivált Lactobacillus és Pediococcus baktériumtörzs elegye. Nem képesek szaporodni a bélben, de ellenállnak a gyomor-és bélnedvek, valamint az epesavak emésztő hatásának. Elősegítik az élő, hasznos baktériumok kolonizációját. Kötődnek az epithel sejtekhez, gátolva a kórokozók megtapadását. Mérsékelik a TNF-α aktiválódását, így csökkentik a gyulladást és az apoptózist. Szabályozzák a citokinek és az immunglobulinok termelődését és aktiválják a makrofágokat.

YANG®:

Három inaktivált gombafajta kombinációja, ami gátolja a baktériumok kötődését a bélhámsejtekhez és immunmoduláns hatással is rendelkezik.

LALTIDE®:

Nukleotidokban gazdag élesztőkivonat, ami a bélhámsejtek osztódásához nyújt gyors és hatékony segítséget.

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS baktériumtörzs:

EU által engedélyezetten, egyedülállóan, élő baktériumtörzsként szerepel a készítményben.

Hatásai a következők:

- javítja a bélsár állagát

- csökkenti a coliformok mennyiségét a bélben és megakadályozza a clostridiumok és más kórokozók túlszaporodását

- növeli a Lactobacillus populáció nagyságát a bélrendszerben

- optimalizálja az emésztő folyamatokat

- szabályozza a helyi immunitást

- csökkenti a bélbeli gyulladást

- megakadályozza a kórokozók bélhámsejtekhez történő kapcsolódását

ADAGOLÁS:

MACSKÁNAK és KUTYÁNAK EGYARÁNT:

1 ml/5 testtömeg kilogramm/nap

Osszuk a napi adagot két részre (reggel, este). Keverjük az eleségbe, vagy adjuk közvetlenül az állat szájába. Adagoljuk a készítményt 1-2 hétig folyamatosan.

ÖSSZETÉTEL:

Frukto-oligoszacharidok, növényi olaj és zsír (szójaolaj, napraforgóolaj), maláta (kivonat), élesztő termékek (Saccharomyces cerevisiae-ből nyert termék), zsírsavak mono-, di- és trigliceridjei (glicerin-monosztearát), növények feldolgozásából nyert termékek (kakukkfű, hárs, zöld tea), lignocellulóz (mandulafenyő), rizsliszt (silózott), nátrium-klorid, kálium-szulfát, dikalcium-foszfát, tejsavófehérje-por, egyéb fermentációs melléktermékek, magnézium-oxid

Adalékanyagok /kg:

Vitaminok: Niacinamid 19200 mg, B1-vitamin: 2500 mg, B6-vitamin: 800 mg, B2-vitamin: 640 mg, E-vitamin 5000 NE

Emulgeálók: Lecitinek: 2500 mg

Bélflóra stabilizálók: Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 4b1707 CFU 1,7x1011, Lactobacillus acidophilus CECT 4529 4b1715 5,2x1012 UCF

Technológiai adalékanyag: Pediococcus pentasaceus DSM 12834 1k2103, Lactobacillus brevis DSM 12835 1k20710, Lactobacillus buchneri DSM 12856 1k2075, Lactobacillus plantarum DSM 12836 1k2078, Lactobacillus rhamnosus NCIMB 30121 1k20711

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL:

Nyersfehérje: 4 %, Nyersrost: 0,5 %, Nyersolajok és -zsírok: 43 %, Nyershamu: 1,5 % Nedvesség: 2 %, Nátrium: 0,5 %, Kálium: 0,2 %

KISZERELÉS: 15 ml paszta műanyag fecskendőben, papírdobozban

GYÁRTÓ: Candioli S.r.l., Olaszország

Nincs raktáron
Adatok
Kiszerelés
15 ml
Gyártó
Candioli
Tömeg
30 g/tubus
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek